AIFR – CFiR, protocol de colaborare pentru promovare reciprocă

Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® a încheiat un protocol de colaborare cu Carieră Feroviară în România – CFiR pentru promovarea reciprocă a imaginii, activității desfășurate și a evenimentelor organizate.

Scopul urmărit este, pe de o parte, de a informa personalul care lucrează în și pentru domeniul feroviar cât și alte categorii interesate despre posibilitățile de a dezvolta o carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină și despre noutățile din domeniu, iar pe de alta parte, de a crește notorietatea AIFR® și de a promova activitățile în care aceasta este implicată.

În contextul actual, când companiile din domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină reușesc să identifice și să atragă din ce în ce mai greu resursă umană calificată, semnarea acestui protocol de colaborare vine ca o consecință firească, în completarea celui semnat cu Facultatea de Transporturi – UPB, în încercarea de a promova posibilitățile de realizare a unei cariere în acest domeniu către viitori și actuali ingineri.

AIFR® – CFiR, protocol de colaborare pentru promovare reciprocă

aifrAsociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® va publica și distribui pe site-ul și pagina de Facebook proprii informații despre evenimentele și newsletter-ul săptămânal CFiR, precum și orice alte informații care sunt de interes pentru membrii asociației.

CFiRCFiR va publica la rubrica Blog de pe www.cfir.ro și la rubrica Carieră Feroviară în România de pe www.clubferoviar.ro orice informație furnizată de către AIFR® cu scopul de a atrage resursa umană către domeniul transportului feroviar sau de a semnala/explica anumite aspecte legislative sau de altă natură care privesc resursa umană din acest domeniu.

Toate aceste materiale vor fi distribuite și prin intermediul newsletter-ului săptămânal și social media: linkedintweeter și Facebook.

Carieră Feroviară în România – CFiR este prima platformă de recrutare de nișă, dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente.

Aceasta realizează astfel legătura directă între angajatori și persoanele interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu.

Platforma oferă posibilitatea tuturor companiilor care activează în industria de profil, dar și firmelor care au o componentă în domeniul feroviar sau cel al transportului urban pe șină, de a publica anunțuri de angajare, pentru internship-uri sau stagii de practică, de inițiere a unor cursuri de calificare sau stagii de definitivare.

Anunțurile publicate  sunt distribuite către potențialii candidați prin platformele de social media Facebook, tweeter și linkedin, newsletter periodice și site-ul partenerului media permanent Club Feroviar.

De asemenea, își propune să aducă la cunoștința vizitatorilor site-ului subiecte care afectează și influențează resursa umană din acest domeniu, prin articole publicate la rubrica Blog, și să țină cititorii la curent cu cele mai importante noutăți din domeniul feroviar prin selecția de știri marca Club Feroviar, existentă pe site și în newsletter-ul săptămânal.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj