Alstom

AIFR

Un promotor al mobilității durabile, Alstom Transport dezvoltă și comercializează cea mai completă gamă de sisteme, echipamente și servicii din sectorul feroviar. Alstom Transport realizează sisteme complete de transport, incluzând materialul rulant, energoalimentarea, semnalizarea și infrastructura, oferind şi posibilitatea realizării proiectelor la cheie. Compania este nr.1 în sectorul trenurilor de mare viteză și foarte mare viteză.

Alstom Transport este prezentă în peste 60 de ţări. Oferta Alstom conţine o gamă foarte largă de material rulant care acoperă întreaga piață de transport feroviar: de la foarte mare viteză la transportul urban, inclusiv metrouri, tramvaie, trenuri regionale și locomotive. Oferta de servicii de întreținere acoperă, de asemenea, întregul lanț de renovare, mentenanţă și logistică pentru piese de schimb. Cu o puternică rețea profesională și geografică, Alstom Transport este organizat pentru a oferi cele mai bune servicii posibile pentru clienți.

Furnizarea unui sistem de transport necesită o abordare cuprinzătoare, ce are în vedere o atenţie totală către nevoile călătorilor şi devine posibilă prin oferirea unui sistem eficient şi armonios. Pentru fiecare proiect de cale ferată oferim expertiză şi servicii tehnice pentru soluţii de mentenanţă în vederea optimizării costului pe durata de viaţă. Punem la dispoziţie personal calificat şi expertiză în managementul de proiect atât pentru servicii de mentenanţă cât şi pentru proiecte de modernizare sau reparaţii.

În România Alstom Transport este prezent din 1994 dispunând de o bază industrială modernă şi fiind implicat în proiecte de modernizare şi mentenanţă a materialului rulant – locomotive, vagoane şi trenuri de metrou, cât şi în proiecte de modernizare a infrastructurii feroviare în ceea ce priveşte electrificarea, semnalizările şi telecomunicaţiile feroviare.

Date Contact:

Gabriel Stanciu – Director General/CEO
Localitate: 062204 Bucureşti, Sector 6
Adresă: Strada Răzoare 32, Etaj 2
Telefon: +40 21 272 17 00
Fax: +40 21 318 55 03
E-mail: gabriel.stanciu@transport.alstom.com
www.alstom.com