Alstom va furniza la DB Regio noi rame de mare capacitate

Alstom, lider global în mobilitatea inteligentă și durabilă, va furniza DB Regio AG 18 rame electrice moderne Coradia Max. Comanda  cuprinde 9 rame cu trei vagoane și 9 rame cu cinci vagoane, care vor începe inițial să opereze pe linia expres regională foarte solicitată RE1 între Hamburg și Rostock, în subrețeaua Mării Baltice-Alster (OSTA) de la modificarea orarului din decembrie 2027. După electrificarea liniei dintre Bad Kleinen și Lübeck și construirea unei curbe de legătură, ramele vor circula și până la Lübeck.

În comparație cu vehiculele utilizate în prezent în Schleswig-Holstein și Hamburg, noile rame oferă călătorilor cu până la 50% mai multă capacitate de locuri între Büchen și Hamburg în orele de vârf. În Mecklenburg-Pomerania de Vest, noile linii de la Rostock și Schwerin la Lübeck vor beneficia de rama cu trei vagoane și un total de 265 de locuri. Rama cu cinci vagoane și două vagoane centrale suplimentare etajate va avea un total de 462 de locuri. Ramele vor fi produse la fabrica Alstom din Salzgitter.

Vehiculele au o viteză maximă autorizată de 160 km/h și sunt echipate din fabrică pentru sistemul european de control al ramelor (ETCS), precum și o combinație de capacitate mare și confort. Două înălțimi de acces diferite permit un acces confortabil și fără rampă pentru călătorii cu mobilitate redusă la aproape toate stațiile de pe liniile RE1, RE2 și RE4. Datorită profilului larg al vagonului de la etajul superior, vehiculele oferă, de asemenea, o senzație generoasă de spațiu și mai multă libertate de mișcare. În plus, Wi-Fi gratuit oferă internet rapid, iar ferestrele tratate special asigură o recepție mai bună a telefonului mobil în timpul călătoriei.

Combinația de vagoane neetajate și etajate este semnul distinctiv al lui Coradia Max. Acest lucru optimizează capacitatea, flexibilitatea și accesibilitatea. Călătorii beneficiază de o experiență de călătorie impresionantă cu Coradia Max, fie că sunt pe călătorii scurte sau lungi. Peste 500 de rame de acest tip au fost comandate în toată Europa.

Prelucrare și foto după Alstom Transport

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj