ASRO se mută în casă nouă

sediu_asro_nou_r3Ne face plăcere să vă anunțăm că Organismul de Standardizare Român – ASRO se va muta într-un nou sediuDin data de 15 martie, noua adresă este str. Mihai Eminescu, nr. 238, sector 2, București.

Amplasată la numai 200 m de intersecția cu Calea Moșilor, clădirea este ușor accesibilă cu ajutorul mijloacelor de transport în comun (stație metrou: Obor, S.T.B.: 135, 133, 86, 79, 66, 21 – stațiile Mihai Eminescu și Calea Moșilor). Clădirea în care va opera noul sediu este proprietatea ASRO, oferă un cadru modern și o atmosferă primitoare pentru angajații și partenerii organizației. Noua clădire a primit în anul 2007 – Premiul Anualei de Ahitectură București.

De la 1 martie, un nou pachet de beneficii pentru membrii ASRO.

Noul pachet de beneficii vine cu reduceri mult mai atractive la achizițiile de produse și servicii ASRO pentru a le putea utiliza în cadrul organizației dumneavoastră într-un mod mult mai eficient.

ASRO vă așteaptă în noul sediu – să achizițonați standarde, să participați la cursurile ASRO sau la ședințele comitetelor tehnice!

Puteți vedea aici cum puteți să deveniți membru ASRO

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj