Automotoarele diesel Pesa Link au fost prezentate în Frankfurt

csm_tn_de-dreieichbahn_Link_DMUGERMANIA: Pesa a prezentat oficial pe 31 ianuarie prima serie de automotoare diesel (DMU) Link pentru utilizare la serviciil Dreieichbahn din jurul Frankfurt până la Deutsche Bahn și la Frankfurt Hauptbahnhof, înainte de intrarea planificată în serviciul de călători pe 2 februarie.

În martie 2014, DB a acordat companiei Pesa un contract pentru furnizarea a două DMU cu două vagoane și șapte DMU cu trei vagoane pentru serviciile Dreieichbahn. Ulterior, a comandat încă un set de DMU cu două vagoane, ajungând la valoarea de 36 de milioane de euro. Legăturile sunt destinate înlocuirii unora dintre DMU-urile Siemens Desiro Clasa 642 aflate în prezent în funcțiune pe această rută.

Patru DMU cu trei vagoane și două DMU cu două vagoane intră în funcțiune inițial, restul cu trei vagoane vor circula în aprilie, iar celălalt set de două vagoane va intra în serviciu în luna august. Ele vor opera servicii pe Rhein-Main-Verkehrsverbund Linia RB61 de la Frankfurt Hbf la Dieburg via Dreieich-Buchschlag, care în prezent transportă 7 000 de pasageri pe zi. DB Regio Mitte operează ruta printr-un contract din iunie 2016 până în decembrie 2027.

DMU-urile cu trei vagoane, denumite Clasa 633, au 160 de locuri, dintre care 12 la clasa întâi. Trenurile cu lungime de 57,1 m sunt alimentate de două motoare de tracțiune de 565 kW și au trei uși pe fiecare parte.

Variantele cu două vagoane din clasa 632 au 110 de locuri, dintre care 12 la clasa întâi, 43,7 m lungime, au două motoare de tracțiune de 390 kW și două uși pe fiecare parte.

Trenurile au viteza maximă de 140 km/h au o combinație de scaune transversale și longitudinale și toate sunt echipate cu o toaletă conformă PRM. Trenurile cu aer condiționat au un sistem de informații audio-vizuale pentru pasageri, CCTV și o zonă cu mai multe funcții, cu spațiu pentru până la 12 biciclete.

Prelucrare si foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj