Automotorul diesel fabricat în Ucraina intră în serviciu pe conexiunea cu aeroportul din Kiev

kvszdpkr3dmu6_999304_cropUCRAINA: Primul automotor diesel tip DPKr-3 construit de firma KVSZ a intrat în serviciul de călători pe ruta care leagă stația principală din Kiev cu Aeroportul Internațional Boryspil.

Aceasta urmează testării între Ternopil, Kiev și Kremenchug pentru a obține aprobarea de tip pentru trenul realizat intern.

DPKr-3 este o variantă cu trei vagoane a automotorului suburban DVK-2 KVSZ, care a fost realizat în anul 2014. Are o viteză maximă de 140 km/h, este echipat cu motoare diesel Voith de 588 kW în vagoanele motoare de capăt și are un vagon intermediar nemotorizat.

Cele 170 de locuri sunt dispuse 2 + 2 la clasa I și 3 + 2 la clasa a doua, în timp ce capacitatea totală, inclusiv locurile în picioare, este de 470 de călători. Există rampe retractabile pentru persoane în scaun cu rotile și o toaletă accesibilă persoanelor cu mobilitate redusă.

Automotorul diesel este proiectat să funcționeze la temperaturi de la -40ºC la 40ºC, cu preîncălzire electrică pentru a reduce consumul de combustibil și are o durată de viață de 40 de ani.

Prim-viceministrul infrastructurii, Dmytro Abramovych, a participat la lansarea automotorului pe 27 decembrie. El a spus că serviciul aeroportului Kyiv Boryspil Express a transportat 1 milion de călători în primul său an de funcționare, subliniind că „ruta este populară și dorim să o dezvoltăm“.

El a spus că automotorul diesel DPKr-3 a fost conceput pentru a fi „modern și confortabil” și pentru a răspunde cerințelor moderne de siguranță și fiabilitate, adăugând că „cel mai important, este fabricat în Ucraina”.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj