CAF va furniza 43 de trenuri pentru metroul automat din Londra

CAFCAF a primit contractul pentru proiectarea, fabricarea și furnizarea unui număr de 43 de trenuri conduse automat (fără mecanic) pentru Docklands Light Railway, gestionată de Transport for London. Contractul implică un acord de furnizare a serviciilor de asistență tehnică și de aprovizionare cu piese de schimb.

Trenurile cu 5 vagoane vor fi bazate pe designul de vehicule Metro al CAF și vor intra în serviciul comercial în 2023. Trenurile noi vor avea o lungime similară cu trenurile actuale de 3 vagoane care operează în prezent pe linie, dar vor oferi în timp real informații audiovizuale despre călătorie, aer condiționat, puncte de încărcare pentru dispozitivele mobile, spații multifuncționale care pot găzdui cărucioare, biciclete și bagaje și spații dedicate pentru scaune cu rotile.

Din cele 43 de trenuri, 33 vor înlocui materialul rulant cu vârstă de aproape treizeci de ani, în timp ce cele 10 unități suplimentare vor contribui la creșterea frecvenței și a capacității în întreaga rețea. Modernizarea căii ferate Docklands Light face parte din strategia de îmbunătățire a transportului public în Londra pentru a reduce dependența de mașină și pentru a contribui la atingerea obiectivului de 80% din călătoriile efectuate cu transportul public, cu bicicleta sau mersul pe jos până în anul 2041

Prelucrare și foto spanishrailwaynews

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj