Căile Ferate Federale Elvețiene SBB au atribuit firmei Alstom contractul pentru întreținerea ETCS

ETCS_Elvetia_alstomELVETIA: Căile Ferate Federale Elvețiene au atribuit firmei Alstom un contract de 25 de milioane EURO pentru a-asigura mentenanța echipamentul ETCS de la la bordul vehiculelor pentru o perioadă de 10 ani, cu o opțiune pentru încă trei ani.

Acest contract extinde un contract care a fost adjudecat atunci când echipamentul a fost montat pe vehicule în perioada anilor 2003-2008. Contractul include managementul logistic pentru reparații și calibrări, precum și revizuirea componentelor de la bord, echipamente de măsurare, managementul declasării tehnologice, asistență tehnică, instruire și asistență la fața locului.

Locația din Neuhausen a firmei Alstom va fi punctul de contact direct pentru SBB, cu centrul său de excelență ETCS la nivel mondial de la Charleroi, Belgia, care va reprezenta centrul de testare, service și întreținere.

„Suntem foarte mulțumiți de încrederea SBB care ne-a acordat această prelungire a contractului”, a declarat Cora Hentrich-Henne, director general al Alstom în Elveția, pe 18 noiembrie. „Scopul nostru este să asigurăm disponibilitatea pieselor de schimb pentru marele parc al SBB, contribuind astfel la buna funcționare a traficului feroviar”.

Prelucrare după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj