Căile Ferate Ruse au pus în funcțiune locomotivele diesel cu putere de 9,3 MW

Bryansk_Transmashholding_LD9.3MWRUSIA: Fabrica de la Bryansk a firmei Transmashholding a livrat 12 locomotive diesel cu trei secțiuni cu puterea totală de 9,3 MW, despre care producătorul spune că sunt cele mai puternice locomotive diesel din regiunile cu ecartament de 1.520 mm.

3TE25K2M a fost dezvoltată din proiectul 2TE25K Persvet cu două secțiuni, din care 502 au fost produse din anul 2005. Primele două locomotive 3TE25K2M au fost finalizate în 2017, iar testarea a fost finalizată în octombrie 2019.

Locomotivele au transmisie în curent alternativ-continuu și sunt proiectate pentru condițiile meteo dure experimentate în îndepărtatul est al Rusiei. Sunt oferite variante cu două, trei și patru secțiuni.

În urma unei ceremonii oficiale de predare în Komsomolsk-na-Amur pe 20 ianuarie, Căile Ferate Ruse RZD au utilizat locomotivele pentru a remorca 7 trenuri de marfă de 100 de tone pe secțiunea neelectrificată a rutei Baikal – Amur între Taksimo și portul Sovetskaya Gavan-Sortirovochnaya.

Oleg Valinskiy, șeful departamentului de tracțiune al RZD, a declarat că operatorul intenționează să reînnoiască complet parcul de locomotive trans-siberia și BAM până în anul 2025.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj