CFiR

Prima platforma de recrutare dedicată transportului feroviar și urban pe șină.

Carieră Feroviară în România?

Prima platforma de recrutare dedicată transportului feroviar și urban pe șină.

Este ceea ce facem, și o facem bine!

CFiR este singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente, fiind locul de întalnire al companiilor și al persoanelor care activează sau își doresc să activeze în acest domeniu și care își doresc un nou loc de muncă. Viziunea care a condus la apariția proiectului Carieră Feroviară în România este aceea de a ”echipa fiecarecompanie din domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină cu angajații de care are nevoie”, publicarea anunțurilor pe site și promovarea acestora fiind gratuită.

Cu ajutorul lui CFiR poți începe să iți planifici o Carieră Feroviară în România
Vei găsi pe platforma www.cfir.ro informații care te pot ajuta în cariera de inginer feroviar
– Anunțuri cu locuri de muncă, cursuri de calificare, internshipuri
– Cele mai noi știri din domeniul feroviar, marca Club Feroviar – partenerul nostru media
– Detalii despre toate proiectele și evenimentele noastre:
• Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii
• Bazele Carierei este evenimentul prin care ne propunem să realizăm o introducere a studenților de anul I, noua generație de ”boboci” ai facultăților, în tainele meseriei despre care au optat să studieze și are obiectivul de a crește retenția studenților în facultate și gradul de absolvire a acestora prin prezentări susținute de reprezentanții facultății și cei ai mediului de afaceri despre proiectele concepute și realizate de absolvenții facultății și posibilități și direcții de dezvoltare a unei cariere după absolvirea facultății.

• Ziua Carierei Feroviare este un eveniment dedicat studenților din anii terminali și masteranzilor unei facultăți în
încercarea de a-i atrage pe aceștia să urmeze o carieră feroviară în România. Este o foarte bună ocazie pentru instituțiile din acest domeniu, companiile și studenții/masteranzii de a se întâlni pentru a discuta despre ce ar putea fi îmbunătățit la procesul de învățare, dar și pentru ca studenții unei facultăți să ia contact cu ofertele de carieră care le sunt dedicate.

• Standul Carierei Feroviare – stand organizat de Carieră Feroviară în România în cadrul diverselor târgurilor de joburi cu rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină și al companiilor din acest domeniu.

• Evenimente specifice Carieră Feroviară – presupune organizarea unui eveniment personalizat (conferințe, sesiuni de recrutare, seminarii, webinarii etc.), adaptat cerințelor dumneavostră. Structura, target-ul, tematica, locul, programul și bugetul vor fi stabilite printr-o strânsă colaborare cu dumneavoastră.

• Webinariile CFiR sunt mediul perfect în care persoanele interesate de o carieră sau care lucrează deja în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină să primească informații de la reprezentanții companiilor, instituțiilor publice sau asociațiilor invitate să se prezinte pe ele și mediul de lucru și/sau să expună diverse probleme care privesc personalul.

• Povești pe Drumuri de Fier este un proiect al organizației Carieră Feroviară în România (CFiR) născut din dorința de a apropia oamenii și de a-i așeza la aceeași masă. Pentru că poveștile vindecă și deschid porți în ziduri oarbe, ne-am gândit să derulăm un serial de PODCASTURI, în care fiecare episod va fi construit în jurul temei Carieră Feroviară.

• Focus Carieră este un proiect prin care ne propunem să expunem cât mai multe aspecte din meseriile reprezentative pentru domeniul feroviar. Tinerii vor afla ce abilităţi, cunoştinţe şi calificări sunt necesare pentru o anumită meserie, care este viitorul acesteia în contextul permanentelor schimbări sociale și tehnologice şi care sunt motivele care i-au atras pe cei care o practică până când aceasta a devenit un mod de viaţă.

Unde ne găsiți?

Pentru ca informațiile noastre să ajungă mai ușor la tine suntem prezenți pe diverse canale de comunicare:
– Web-site: www.cfir.ro
– Newsletterul săptămânal: https://cutt.ly/C3HQmml
– Facebook: www.facebook.com/carieraferoviara/, www.facebook.com/groups/carieraferoviara/
– Linkedin: www.linkedin.com/company/carieraferoviara/
– Instagram: @cariera_feroviara_in_romania
– Twitter: www.twitter.com/CFiR_ro
– Youtube: www.youtube.com/c/CarieraFeroviara
– TikTok: https://www.tiktok.com/@cfir.ro
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la email office@cfir.ro sau telefon +40 371 314 475. Vom
răspunde de luni până vineri între 10-16.