CFR Călători a reușit în doar o lună să crească numărul de vagoane și locomotive introduse în circulație

GRAFIC_cfr calatoriCFR Călători are un parc activ de vagoane mai mare, de la sfârșitul lunii februarie. Creșterea este de 3,6 %, într-o lună, ceea ce reprezintă un procent comparabil cu media europeană anuală în ceea ce privește variația de parc. Numărul de vagoane puse în circulație de CFR Călători a ajuns la 881.

Au fost reparate și modernizate 59 de vagoane (54 reparate, 5 modernizate). De asemenea, compania a retras 28 de vagoane pentru a fi introduse în reparații.

Vagoanele reparate și cele modernizate sunt deja introduse în trenurile InterRegio care circulă în toată țara. În luna ianuarie parcul activ al companiei era de 850 de vagoane.

’’În prima zi de mandat am stabilit ca obiectiv creșterea parcului activ de vagoane de la 850 la cel puțin 1000 (Obiectivul 1000+).  După o lună de activitate la CFR Călători, am crescut parcul activ cu 31 de vagoane. Continuăm!’’, a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Și numărul de locomotive și automotoare reparate și puse în circulație în luna februarie a crescut cu 8 unități, față de zero (0) în ianuarie.

CFR Călători continuă să pună în centrul deciziilor sale, calătorul și nevoile sale. Pe lângă suplimentarea zilnică a locurilor din trenuri, compania va crește în continuare și parcul activ de vagoane. În mod transparent, pe situl companiei, va fi afișat, lunar, graficul cu numărul de vagoane CFR Călători aflate în circulație.

Sursa cfrcalatori.ro

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj