Comandă suplimentară de locomotive pentru operatorul austriac Rail Cargo Group

csm_tn_at-oebb-vectron-impressionAUSTRIA: ÖBB a exercitat opțiunea pentru Siemens Mobility de a furniza încă 61 de locomotive electrice Vectron MS pentru a fi utilizate de Grupul Rail Cargo pe rutele transfrontaliere în mai multe țări. Căile ferate naționale austriece ÖBB au plasat pe 19 martie comenzi ferme pentru un total de 108 locomotive Vecton în cadrul unui acord-cadru din ianuarie 2017 pentru furnizarea până la 200 locomotive. Cele mai recente locomotive sunt programate să fie livrate de la fabrica Siemens München-Allach din martie 2020. Locomotivele de 6,4 MW vor avea o viteză maximă de 160 km/h și vor fi echipate cu sisteme naționale de control al trenurilor, precum și cu ETCS.

Siemens Mobility a vândut până acum peste 800 de locomotive Vectron la 42 de clienți și este certificată să opereze în Austria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția și Turcia.

“Faptul că ÖBB solicită din nou o opțiune din contractul cadru permanent confirmă fiabilitatea și performanța platformei noastre Vectron”, a declarat Sabrina Soussan, CEO al Siemens Mobility, când ultima comandă a fost confirmată pe 19 martie. Întregul ciclu de viață, permite astfel clienților noștri să facă planuri pe termen lung pentru viitor”.

Prelucrare și foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj