Compania de aviație KLM înlocuiește avionul cu trenul de mare viteză

KLM_comanda TGVCompania de aviație KLM Royal Dutch Airlines urmează să înlocuiască unul dintre cele cinci zboruri zilnice dintre Bruxelles și Amsterdam Schiphol cu o capacitate rezervată de locuri pe scaune pe un serviciu de tren de mare viteză Thalys începând cu 29 martie 2020.

Acesta este conceput ca primul pas al unui program de reducere treptată a numărului de zboruri între Bruxelles și Amsterdam, pasagerii folosind calea ferată pentru a se conecta cu zboruri intercontinentale la Schiphol. Acest lucru va sprijini inițiativele de sustenabilitate ale companiei aeriene și va permite utilizarea facilitaților aeroportuare pentru zborurile către destinații de cursă lungă.

KLM a declarat că este în favoarea înlocuirii cu trenul pentru zborurile pe distanțe scurte „atât timp cât trenurile se potrivesc pe deplin cu viteza, fiabilitatea și confortul oferit de călătoriile aeriene.

„Transportul intermodal care implică trenuri și avioane rămâne o afacere complexă și provocatoare”, a declarat președintele și CEO Pieter Elbers. „Viteza este esențială, nu numai în ceea ce privește trenul în sine, ci și procesul de transfer la aeroport. Ne propunem să realizăm progrese maxime în ambele domenii. Reducerea frecvenței noastre de la cinci la patru zboruri pe zi este o modalitate bună de a câștiga mai multă experiență cu serviciile aeriene și feroviare.”

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj