Compania Laude Smart Intermodal comandă vagoane de mare tonaj pentru containere

tikhvinproducedflatcarsforlaudesmartintermodalsaCompania poloneză Laude Smart Intermodal a atribuit firmei United Wagon Co (UWC) un contract de furnizare a încă 200 de vagoane platformă de tip 13-6851-01 pentru transportul containerelor grele pe coridorul cu ecartament de 1.520 mm, Rusia – Polonia.

Primul lot de vagoane este programat să fie livrat până la sfârșitul lunii mai 2020. Aceasta va crește parcul de vagoane al companiei Laude Smart Intermodal produse la uzina Tikhvin a UWC la 641 vagoane de ecartament larg tip 13-6851-01 și la 200 de vagoane tip Sgmmns pentru ecartament de 1.435 mm.

Vagoanele de tip 13-6851-01 au sarcina pe osie de 25 de tone și boghiuri tip 25-9855, șasiu întărit și blocaje pentru containere, cu o capacitate de încărcare maximă de 80 de tone. Aceste vagoane sunt proiectate pentru o durată de viață de 40 de ani, cu intervale de revizuire de până la 1 milion km sau opt ani.

„Fiabilitatea operațională și specificațiile tehnice îmbunătățite ale vagoanelor UWC ne oferă avantaje semnificative față de concurenții noștri”, a declarat CEO-ul Laude Smart Intermodal, Marcin Witzchak, pe 13 februarie când a fost anunțată comanda.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

NOTA AIFR – Rețeaua poloneză cu ecartament larg este cunoscută prin abrevierea poloneză LHS și include și lungimi scurte în apropierea trecerilor de frontieră. Linia LHS până la Sławków este cea mai lungă linie, cu cale ferată simplă, de aproape 400 km, de la granița cu Ucraina, la est de Hrubieszów. Este cea mai vestică linie cu ecartament larg conectată la sistemul fostei Uniuni Sovietice.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj