Conferința EXPERT DAY 2019

Expert day_participantiPe 02 iulie 2019 companiile germane RIBE, DRIESCHER, ELCOWIRE RAIL și reprezentanța lor în Romania GMS, membri susținători ai AIFR, au organizat conferința anuală EXPERT DAY.

În cei peste 17 ani această conferință, a reușit să faciliteze strângerea relațiilor între specialiștii români din domeniul electrificării feroviare, de metrou și furnizorii de tradiție germani, menționați mai sus.

A fost o bună ocazie de a intra în legătură directă cu factori de decizie din cadru celor trei producători tradiționali germani de componente pentru electrificare cale ferată. RIBE, DRIESCHER și ELCOWIRE RAIL activează pe piața românească prin GMS de aproximativ 21 de ani și au adus cu ei o experiență centenară la nivel european și nu numai.

Au făcut prezentări domnii:

 

 

 

În afara prezentărilor menționate, a fost oferită posibilitatea de networking cu o gamă largă de participanți, operatori energetici și de cale ferată, consultanți, proiectanți, reprezentanți ai organismelor de reglementare, societăți de construcții etc..

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj