Confort living la 300 km/h: Primul ICE cu design interior nou a intrat în exploatare

Noul design interior ICE și-a sărbătorit premiera pe 23 octombrie la cel de-al 17-lea ICE 3Neo. Printre numeroasele sale inovații: scaunele complet reamenajate sunt concepute ca un refugiu personal, oferind opțiuni de reglare îmbunătățite și un confort și mai mare. Noul aspect armonios al interiorului prezintă materiale moderne, cum ar fi accente de decor din lemn și tapițerie premium cu 85% lână în culori fin nuanțate.

Scaunele din clasa I sunt finisate în tonuri calde de gri, în timp ce tonurile de albastru domină la clasa a II-a, iar roșul vișiniu definește restaurantul de la bord. Funcționalitatea suplimentară pentru călători este oferită de caracteristici precum suporturile pentru tablete integrate și cârligele pentru haine în fiecare spătar. Cu acest nou design interior, DB își urmărește strategia de a-și reînnoi parcul de trenuri și de a îmbunătăți în continuare confortul călătoriei. Pe 23 octombrie, la gara centrală din Frankfurt, reprezentanții DB și Siemens au prezentat noul tren în prima sa călătorie cu călători la Köln – cu trei luni mai devreme decât era planificat inițial.

Odată cu lansarea noului design interior ICE, călătorii pot experimenta acum personal noul limbaj de design al DB pentru călătoriile pe distanțe lungi de-a lungul întregii călătorii – de la noile centre de călătorie DB și DB Lounge până la ICE 3Neo, trenul amiral al DB pentru călătorii pe distanțe lungi. Livrarea a 73 de trenuri suplimentare cu noul design interior va urma până în 2028. De la prima intrare în serviciu, ICE 3Neo a fost foarte popular și a impresionat călătorii prin nivelul său ridicat de fiabilitate.

ICE 3neo nu va rămâne singurul tip de tren cu noul design interior. La sfârșitul anului 2024, DB va primi primul dintre cele 79 de trenuri ICE L comandate cu acces fără trepte pentru călători. Noul design interior va fi folosit pentru toate trenurile. Noile ICE 3Neo și ICE L vor reduce vârsta medie a trenurilor ICE și Intercity la 12 ani, de la 18 în prezent.

Prelucrare și foto după Siemens Mobility

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj