Consultare piață pentru achiziția serviciului ”Sistem integrat, baza de date unica si furnizare de informații privind sistemul de ticketing al operatorilor de transport feroviar de călători”

arf.gov_.roAutoritatea pentru reformă Feroviară a publicat pe pagina sa de web un anunț de consultare a pieței pentru a obține valoarea estimativă pentru achiziția serviciului ”Sistem integrat, baza de date unica si furnizare de informații privind sistemul de ticketing al operatorilor de transport feroviar de călători”, în vederea inițierii unei proceduri de achiziție publică.

  1. Autoritate contractanta: AUTORITATEA pentru REFORMĂ FEROVIARĂ. Adresa poștală: Bdul. Dinicu Golescu, nr.38, sector1, București, cod poștal 010873, România;
  2. Informațiile cu privire la procesul de consultare a pieței precum si solicitări suplimentare: Serviciul CSPR – pe adresa office@arf.gov.ro ;
  3. Obiect consultare: inițierea unei proceduri de achiziție publică pentru serviciul Sistem integrat, baza de date unica si furnizare de informații privind sistemul de ticketing al operatorilor de transport feroviar de calatori Cod CPV: 72000000-5 – Servicii IT: consultanță, dezvoltare de software, internet şi asistență.
  4. Descriere consultare: Autoritatea pentru Reformă Feroviară intenționează să achiziționeze serviciul de ”Sistem integrat, baza de date unica si furnizare de informații privind sistemul de ticketing al operatorilor de transport feroviar de calatori”.

Activitățile ce se vor desfășura în cadrul proiectului, pentru care se face consultarea de piață și se solicită prezentarea unei valori estimative sunt prezentate în documentul .pdf care poate fi descărcat aici.

Anunț publicat pe site-ul AFR

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj