CRC acordă un contract de mare viteză consorțiului Bombardier-CRRC

China_FuxingCorporatia Feroviara Chineza (CRC) a acordat joint venture Bombardier Transportation din China, Bombardier Sifang (Qingdao) Transportation (BST), un contract în valoare de aproximativ 2,2 miliarde Yuan (320 milioane $US) pentru a livra 10 trenuri de mare viteză CR400AF.

Contractul a fost semnat la sfârșitul lunii septembrie, dar, pe măsură ce producția a început deja, prima livrare va fi în luna octombrie. Livrarea urmează să fie finalizată până la sfârșitul acestui an. Bombardier declară că livrarea în termen de trei luni “reflectă încrederea CRC în eficiența și competitivitatea ridicată a BST”.

Modelul CR400AF proiectat de CRRC Sifang este în funcțiune din februarie 2017. Cea mai recentă comandă cuprinde cinci trenuri cu opt vagoane și cinci trenuri cu 16 vagoane cu o viteză de operare de 350 km / h.

BST este deținută 50:50 de Bombardier Transportation și CRRC Sifang.

“CRC este unul dintre cei mai importanți clienți ai Bombardier și, de asemenea, partenerul nostru strategic pe termen lung”, spune președintele Bombardier Transportation China, dl Jianwei Zhang. “Suntem încrezători să livrăm produse de înaltă calitate și să colaborăm mai strâns cu CRC pentru a contribui în continuare la economia chineză”.

Prelucrare după railjournal.com

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj