Cronica noutăților din industria furnizoare feroviară

csm_skoda-coachCompania de reparații și depozitare a vagoanelor din SUA, Appalachian Railcar Services și-a extins facilitatea la Elk Mills din Maryland pentru a crea un atelier cu autoservire full-service cu capabilități de suflare și vopsire interioară și exterioară. Serviciile includ certificarea, repararea defectărilor, opțiunile de curățare și căptușeală, precum și capacitățile de reparații mobile 24/7 pentru piețele Nord-Est și Mid-Atlantic.

Compania Škoda Transportation a înființat o filială Škoda Digital prin fuziunea Lokel și a unei părți din secțiunea tehnică a site-ului său din Plzeň. Portofoliul său de produse este alcătuit din trei sisteme principale de diagnoză, control și management al trenului, CCTV, sisteme informatice și comunicații.

Rafael Santana a devenit președinte și CEO al Wabtec în data de 1 iulie, urmând ca Raymond T Betler să se retragă ca membru executiv și membru al consiliului de administrație Wabtec. Santana a devenit președinte și CEO al segmentului Wabtec’s Freight în urma fuziunii dintre Wabtec și GE Transportation, unde a fost președinte și CEO.

Alstom l-a numit pe Guillaume Tritter în funcția de director general pentru “Clusterul de Vest și Central Asia”, care include Kazahstan, Azerbaidjan, Uzbekistan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Turkmenistan, Armenia, Georgia, Iran și Irak. El a fost anterior director general pentru Kazahstan, Kârgâzstan și Tadjikistan, cu sediul în Nur-Sultan. Asia de Vest și Central este “o regiune fascinantă, cu capabilități de piață uimitoare”, a spus el. Alstom are mai mult de 730 de persoane, cinci birouri, două depouri și alte două facilități din regiune, inclusiv fabrica de locomotive EKZ și instalația de mașini punct KEP.

M Group Services a achiziționat compania britanică de servicii de infrastructură în domeniul electrificării feroviare Antagrade Electrical, care își va păstra identitatea ca afacere independentă în divizia de transport a noului proprietar. “Expertiza specializată și oferta de servicii a Antagrade vor extinde capabilitățile existente ale diviziei de transport, completând perfect infrastructura esențială, serviciile de întreținere și reînnoire pe care le oferim prin Dyer & Butler”, a declarat Neil Edwards, Managing Director al diviziei de transport.”

Compania se descurcă bine într-o piață mondială de transport feroviar de marfă”, a declarat William A Furman, președinte și CEO al companiilor Greenbrier, când a prezentat rezultatele financiare pentru al treilea trimestru, pe 31 mai. “Greenbrier a primit comenzi pentru aproximativ 6.500 de vagoane noi în valoare de 730 de milioane de dolari”, a spus el. “Aceste comenzi acoperă o gamă de tipuri de vagoane de la diverse grupuri de clienți. Greenbrier, cu un circuit financiar de 26.100 de unități evaluate în valoare de 2,7 miliarde dolari, asigură o vizibilitate puternică și fluxul de numerar în cadrul bugetului fiscal 2020. Strategia Greenbrier în patru părți rămâne neschimbată: consolidarea piețelor noastre nord-americane, executarea strategiei noastre internaționale, dezvoltarea unei capacități robuste de conducte și creșterea afacerii pe o scară mai largă. “Administratorul de infrastructură din Marea Britanie Network Rail a făcut o ofertă de achiziționare a unor active feroviare specifice ale companiei Britiish Steel, în cazul în care întreprinderea nu poate fi vândută de către lichidatori ca activitate continuă. “Am făcut o ofertă orientativă pentru anumite active feroviare, deși preferința noastră copleșitoare este că se găsește un cumpărător pentru întreaga afacere”, a declarat un purtător de cuvânt. “Ne este foarte clar că oferta noastră nu va submina acest lucru. Rolul nostru este de a rula în siguranță pe calea ferată pentru milioane de oameni care se bazează pe ea în fiecare zi și explorăm toate opțiunile pentru a ne asigura că putem continua să facem asta “.

Comerciantul de trenuri Trainline a anunțat un parteneriat cu Căile Ferate Federale Elvețiene, permițându-i să vândă bilete pentru SBB și operatori regionali care deservesc aproximativ 1.800 de stații. Biletele pot fi folosite pe dispozitivele mobile ale clienților sau tipărite acasă.

Prelucrare după raiwaygazette.com

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj