CZ Loko Italia întărește managementul

CZ LOKO intenționează să investească în continuare în Italia pentru a consolida dezvoltarea filialei sale CZ LOKO ITALIA, care în doar câțiva ani a devenit un jucător de o importanță absolută pe piața feroviară italiană. Succesul și creșterea CZ LOKO ITALIA au atins dimensiuni care necesită adaptarea managementului, în special prin consolidarea funcțiilor care au rămas comasate în faza de start-up. Legătura cu firma-mamă din Cehia este garantată, dar și autonomia necesară pentru a putea oferi răspunsuri rapide și eficiente la nevoile și provocările pieței italiene.

Ca urmare, a fost numit un nou Consiliu de Administrație, prezidat de Andrea Colantoni, un nou profesionist bilingv italian/ceh, și în care Vicepreședintele Consiliului de Administrație și Directorul General al CZ LOKO Josef Gulyas, precum și Directorul CZ LOKO, sunt direct prezente. Jan Barta, fiul acționarului majoritar al lui CZ LOKO.

Marco Danzi este confirmat în rolul de Director General pentru a se putea concentra mai mult pe managementul operațional și comercial al CZ LOKO ITALIA, tot în perspectiva primelor livrări ale noii locomotive bimodale DualShunter 2000.

Prelucrare și foto după CZ LOKO

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj