DB va cheltui € 10,7 miliarde pentru infrastructură în acest an

csm_tn_de-db-2019-projects-Infografik-KorridoreGERMANIA: Planurile de a cheltui 10,7 miliarde euro pentru infrastructură și lucrări în gări în 2019 au fost anunțate de Deutsche Bahn la 20 februarie.

Acestea includ 50 de proiecte separate care acoperă modernizarea a 1.500 km de cale, 1.500 de macazuri, peste 300 de poduri și aproximativ 650 de stații.

Ronald Pofalla, membru al conducerii pentru infrastructură, a declarat că DB este “pe drumul cel bun”, iar investițiile în rețeaua feroviară au avut un efect pozitiv. Un total de 16.000 de kilometri au fost modernizați începând cu 2010, reprezentând aproape jumătate din cei 33.400 de kilometri ale rețelei.

Pofalla a spus că DB a îmbunătățit modul în care gestionează lucrări importante, cu o reducere cu 27% a întârzierilor asociate lucrărilor de inginerie, în ciuda unei creșteri de 20% a activităților de construcții. De asemenea, a acordat o atenție sporită clienților săi, mai multe activități fiind realizate peste noapte, gruparea de lucrări pe rute pentru a minimiza perturbările și o mai mare coordonare în întreaga rețea pentru a reduce congestionarea.

Pofalla a spus că utilizarea sporită a tehnologiei digitale ar trebui să crească capacitatea cu până la 20% la nivel național.

Sursa railwaygazette.com

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj