DSV deschide un coridor multimodal între Barcelona și Europa Centrală

DSV a implementat un coridor de marfă multimodal între Barcelona și Europa Centrală care combină camioanele electrice și cu ulei vegetal hidrotratat cu VIIA ail motrway (NOTA AIFER – ”rail motorway” = ”șosea rulantă” tren compus exclusiv din vagoane platformă speciale pe care semiremorcile le pot parcurge dintr-un capăt la celălat.

Noul coridor începe cu preîncărcarea remorcilor cu mărfuri generale în zona Barcelonei folosind vehicule 100% electrice. Următorul pas este încărcarea semiremorcilor în serviciile de VIIA de la Le Boulou (Franța) la Luxemburg.

Odată ajuns acolo, serviciul este finalizat rutier până la destinația finală în Europa Centrală cu camioane cu ulei vegetal hidrotratat care reduc cu până la 90% emisiile de dioxid de carbon provenite de la combustibilii tradiționali.

Prelucrare și foto după Via Libre

Notă AIFR: DSV oferă și gestionează soluții pentru lanțul de aprovizionare (transport maritim, rutier și aerian, transport de proiecte și logistică) pentru mii de companii în fiecare zi, cu birouri în peste 80 de țări, de pe șase continente și o rețea internațională de parteneri și agenți, inclusiv în România.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj