Egis

Prezentă în România din 1996

Prezentă în România din 1996, Egis oferă servicii de inginerie și consultanță pentru proiecte diverse în toată țara. Echipa Egis în România include ingineri talentați și cu experiență vastă în proiectarea, supervizarea și managementul proiectelor complexe de infrastructură de transport și de mediu.  

Angajamentul pe termen lung al Egis față de piața din România a condus la un nivel ridicat de expertiză și cunoștințe unice pentru a veni în sprijinul clienților săi, acoperind domenii cheie precum infrastructură rutieră și feroviară, infrastructură de apă și apă uzată, înfrastructură de mediu și energie, dezvoltare urbană, infrastructură aeroportuară și construcții civile.

Experții noștri oferă studii sofisticate, cum ar fi analize de trafic, planificare și proiectare, analize și optimizări ale proiectelor, precum și soluționarea blocajelor de implementare a proiectului sau consultanță privind îmbunătățirea performanței, analiza problemelor contractuale și soluționarea lor.

Pentru mai multe informații despre Egis și serviciile sale, vă rugăm vizitați site-ul  https://www.egis-group.com/locations/europe-central-asia/romania

Adresa:

Bdul. Nicolae Titulescu nr. 4-8, America House – Aripa de Vest, etajul 7

Sector 1, București

RomaniaWebsite: https://www.egis-group.com/locations/europe-central-asia/romania

Email: info.romania@egis-group.com