EMU-uri comandate la Siemens pentru creșterea capacității pe ruta MittelrheinBahn

csm_tn_de-mittelrheinbahn-siemens-emu_c3e22432e4GERMANIA: Siemens Mobility va furniza la TransRevio filiala Transdev rame electrice (EMU) cu șase vagoane tip Mireo pentru a fi utilizate pe ruta RB26 MittelrheinBahn de pe malul de vest al râului Rhein, între Mainz, Bingen, Koblenz, Bonn și Köln .Operatorul are în prezent 17 unități Siemens Desiro Mainline. EMU-urile suplimentare îi vor permite să prelungească trenurile de la două la trei unități Desiro Mainline pentru secțiunea nordică a rutei Remagen – Köln ocperată din decembrie 2020.

EMU-urile suplimentare au fost comandate în baza unui acord între TransRegio, compania de leasing Alpha Trains și autoritățile de transport NVR, SPNV-Nord și SPNV Süd.

“Vom satisface flexibil cerințele crescânde de capacitate cu trenuri suplimentare, toate în cadrul contractului actual de transport și fără garanții din partea sectorului public”, a declarat Thomas Schmidt, director general al diviziei de călători Alpha Trains, pe 22 mai. Directorul executiv al Siemens Mobility, Sabrina Soussan, a spus că flexibilitatea familiei Mireo a însemnat că EMU-urile vor putea fi furnizate “în timp record”. Construcția la uzina Krefeld a companiei este programată să înceapă la sfârșitul anului 2019.

Prelucrare și foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj