Ferrovie Appulo Lucane a semnat un contract pentru DMU pentru ecartament îngust

csm_tn_it-fal-dmu-bari-stadler2_3473a0c285ITALIA: Ferrovie Appulo Lucane a acordat firmei Stadler un contract în valoare de 22,8 mil de euro pentru a furniza patru unități multiple diesel (DMU) cu trei vagoane pentru ecartament de 950 mm pentru rețeaua sa din jurul orașului Bari, cu o opțiune pentru încă patru.

DMU-urile personalizate vor fi livrate în 24 de luni, a declarat Stadler când a anunțat contractul pe 14 ianuarie. Acest lucru va face ca parcul de DMU FAL Stadler să ajungă la 23, ceea ce producătorul a spus că ar fi “cel mai mare și mai modern parc de vehicule cu ecartament îngust din Italia”.

Cele mai recente DMU vor avea o lungime de 52,5 m cu o construcție ușoară din aluminiu compozit, cu o sarcină pe osie de 12 tone și motoare care respectă standardele de emisie de la etapa IIIB. DMU vor cu aproximativ 50% podea coborâtă, cu 154 de locuri pe scaune și o capacitate totală de 306 pasageri. Spațiile din cabina de conducere și din salonul de pasageri vor fi dotate cu aer condiționat și o toaletă accesibilă persoanelor cu mobilitate redusă.

Prelucrare și foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj