Knorr-Bremse semnează un acord de service pentru o perioadă de 25 de ani pentru locomotivele din Kazahstan

knorr_bremse_alstom_rusiaKNORR-Bremse Rusia și Alstom Kazahstan au semnat un acord de service pentru o perioadă de 25 de ani pentru până la 200 de locomotive cu două secțiuni secțiune și 95 de locomotive pentru cășători în Kazahstan. Acordul a fost semnat la Berlin în timpul vizitei președintelui Kazahstanului, domnul Kassym-Jomart Tokayev, în capitala Germaniei.

Unitatea RailServices de la Knorr-Bremse va asigura mentenența sistemelor de frână de pe locomotivele operate de Căile Ferate Kazahstan (KTZ). Knorr-Bremse va asigura mentenanța corectivă și preventivă, precum și furnizarea de piese de schimb pentru toate componentele sistemului de frânare. Aceasta include unitățile de alimentare cu aer, cum ar fi compresoare și uscătoare de aer, împreună cu controlul frânelor, supapele distribuitoare și echipamentele de pe boghiuri.

Mentenanța corectivă acoperă reparațiile neprogramate ale componentelor defecte, în timp ce mentenanța preventivă include reviziile programate pentru a optimiza disponibilitatea parcului de locomotive. Acordul este încheiat pe o perioadă de 25 de ani per locomotivă și se desfășoară până în anul 2051. În total, serviciile vor acoperi până la 495 de secțiuni de locomotive pentru linii principale, dintre care cea mai veche a intrat în serviciu în anul 2013.

Căile ferate transportă 47,2% din transportul de marfă din Kazahstan. Kazahstanul este una dintre țările cheie de tranzit ale regiunii, jucând, de asemenea, un rol esențial în inițiativa „Noul Drum al Mătăsii” din China prin Asia Centrală.

Prelucrare și foto după David Burroughs, International Railway Journal

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj