Locomotive Stadler pentru sprijinirea extinderii Medway

tn_pt-medway-euro4000-2PORTUGALIA: Compania de leasing Alpha Trains a livrat șase locomotive diesel Euro 4000 de la uzina Stadler din Valencia. Două dintre locomotive sunt pentru Iberocargo, în timp ce patru vor fi utilizate de Medway pentru serviciile de transport transfrontalier de marfă între Spania și Portugalia, în baza primului acord de leasing al operatorului portughez cu trenurile Alpha.

“Extinderea și actualizarea parcului nostru cu aceste patru locomotive interoperabile noi reprezintă un pas imens spre obiectivele noastre de afaceri”, a declarat președintele Medway, Carlos Vasconcelos, pe 8 iunie. El a spus că locomotivele vor sprijini intrarea Medway pe piața spaniolă, privind inovarea, durabilitatea și modernizarea “pentru a deveni” principalul operator de transport de marfă din Peninsula Iberică “.

Mai mult de 100 de locomotive Euro 4000 au fost livrate până acum operatorilor europeni de marfă. “Locomotivele robuste și de încredere cu șase osii oferă o flexibilitate ridicată și o capacitate de tractare, un consum redus de energie și costuri operaționale reduse care contribuie la rentabilitatea transportului feroviar de marfă”, a declarat directorul executiv al Stadler Valencia, Iñigo Parra.

Prelucrat după railwayazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj