Masurarea rapida si eficienta a caii cu tmATG

Măsurare rapidă, conformă cu reglementările, menținând în același timp disponibilitatea ridicată a rețelei de la DB Netz AG – fără a intra în zona de pericol.

Măsurarea căii este în prezent prinsă între dorința de disponibilitate a rețelei și deplasarea traficului de la rutier la feroviar, pe de o parte, și presiunea mare de a investi, pe de altă parte. Această provocare epuizează resursele limitate și valoroase de timp ale verificatorilor de cale pentru munca lor la linie.

Mașina de măsurare inovatoare EM 100VT permite măsurarea de înaltă precizie, cinematică a liniei, în conformitate cu cerințele de precizie ale Ril 883 de la Deutsche Bahn AG (DB), la o viteză de până la 100 km/h. Acest lucru creează premisele pentru o gestionare precisă a măsurătorilor cinematice legate de cale și vehicule, chiar și a porțiunilor de linie greu accesibile, fără persoane în zona de gabarit (periculoasă) în timpul operațiunilor în desfășurare.

Traducerea articolului din revista EI–Der EISENBAHN INGENIEUR nr. 6/2023,  pg 64 – 68, autori   Marc  Kückmann, Arvid Polak, Maximilian Bade și Florian Auer, realizată de Dipl. Ing. Dan Fulea poate fi accesată aici.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj