MÁV-Start lansează licitație pentru 115 locomotive noi

MAV_1Operatorul de stat pentru călători din Ungaria MÁV-Start invită la licitate pentru un contract-cadru pentru furnizarea a 115 locomotive electrice, împreună cu piese de schimb, echipamente auxiliare, întreținere și instruirea personalului.

Comanda este împărțită în două secțiuni, incluzând 90 de locomotive cu tensiune dublă pentru funcționare la electrificare de 25kV 50Hz ac și 15kV 16.7Hz ca și 25 locomotive tri-tensiune potrivite pentru funcționare sub 25kV 50Hz ac, 15kV 16.7Hz ca și 3kV curent continuu, toate cu o viteză maximă de cel puțin 200 km / h.

MÁV-Start spune că noul parc va fi utilizat pentru a stimula serviciile de călătorii internaționale și pe distanțe lungi, ceea ce necesită ca locomotivele să funcționeze pe liniile modernizate de 160 km / h în Ungaria, precum și operarea cu 200 km / h în state vecine, precum Slovacia, Slovenia, Austria și Germania.

Noul parc va înlocui locomotivele electrice clasa V431, care au o viteză maximă de 120 km / h. Noile locomotive vor permite MÁV-Start să reducă timpul de călătorie atât pentru serviciile interne, cât și pentru cele internaționale.

Ofertele trebuie primite cel târziu pe 17 februarie, MÁV-Start intenționând să încheie contractul până la sfârșitul anului. Comanda va fi finanțată printr-un împrumut. MÁV-Start se așteaptă ca primele locomotive să intre în funcțiune la începutul anului 2022.

Prelucrare după railjournal

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj