Mercitalia a preluat livrările de locomotive de manevră de la firma CZ Loko

MercitaliaITALIA: CZ Loko a livrat cinci locomotive de manevră EffiShunter 1000 către Mercitalia Shunting & Terminal, care le va utiliza la terminalele de marfă din Milano, Ravenna și Livorno.

Locomotivele cu patruu osii, cu o singură cabină, sunt compatibile cu TSI pentru viteza maximă de 100 km/h, au motoare diesel Caterpillar C32 de 895 kW, transmisii ca-ca și un sistem de siguranță împotriva incendiilor.

“Acest contract are o valoare strategică și simbolică pentru CZ Loko”, a declarat directorul general al producătorului, Josef Gulyás, la ceremonia de predare. “Deși CZ Loko a furnizat aproape 60 de locomotive de diferite clase pe piața italiană, acestea au fost întotdeauna doar modernizări. Acum, pentru prima dată, am reușit cu un vehicul nou care să respecte standardele europene stricte ale STI. “

Acest lucru a aratat ca CZ Loko ar putea concura pe o piata de locomotive “feroce”, a adaugat el.

Comanda Mercitalia a inclus locomotiva numărul 744.105-8, cea de-a 1.000-a produsă în istoria modernă a lui CZ Loko. Această locomotivă va fi prezentată la târgul InnoTrans din Berlin în luna septembrie.

Prelucrat după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj