Noi unități multiple cu două etaje pentru nodul digital din Stuttgart

Pentru ca schimbarea traficului să reușească, Ministerul Transporturilor din Baden-Würtenberg achiziționează trenuri noi de înaltă performanță pentru, printre altele, mai multă capacitate și fiabilitate.

Așteptările din Baden-Wurtenberg sunt clare: în anii 2020, transportul feroviar urmează să se dezvolte în modul de transport al viitorului. Rapid, fiabil, digital, pe scurt, de primă clasă – călătoriile cu trenul trebuie să fie atractive pentru a-i determina pe oameni să regândească mobilitatea.  Pentru ca acest obiectiv politic să devină realitate în Baden-Wurtenberg, responsabilii trebuie să parcurgă noi căi. Un subiect central pentru organizațiile autorităților de transport este achiziționarea de vehicule feroviare, care stabilesc condiții-cadru centrale pentru capacitate, fiabilitate, ușurință în utilizare și, bineînțeles, eficiență economică. De aceea, statul Baden-Wurtenberg achiziționează 130 de unități multiple cu două etaje pentru operare de înaltă performanță în noul nod digital din Stuttgart.

Traducerea din revista EI-Der EISENBAHN INGENIEUR nr. 2/2023, pg 11-14, autori Constantin Druckenbrod, Martin Klust și Thomas  Glass, realizată de Dipl. Ing. Dan Fulea, Șef Centru AIFR Brașov poate fi accesată aici

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj