ÖBB plasează o comandă finală în cadrul contractului cadru de 200 rame electrice

obb_siemens-cityjetAUSTRIA: Căile ferate federale austriece ÖBB au plasat o comandă fermă pentru Siemens Mobility să furnizeze încă 11 rame electrice Desiro ML Cityjet până la sfârșitul anului 2021.

Comanda anunțată pe 31 ianuarie este ultima care a fost plasată în baza unui contract-cadru din anul 2010 care acoperă până la 200 de unități cu trei vagoane. Primele 101 au intrat în serviciu în estul Austriei din anul 2015. O opțiune pentru încă 64 a fost exercitată în 2016, iar alte 24 au fost comandate în martie 2019.

Producția de rame electrice este realizată de fabrica Siemens Mobility de la Krefeld din Germania, în cooperare cu ÖBB-Technische Services din Wien Jedlersdorf.

Lotul final de unități va fi echipat cu ETCS, care va fi introdus la restul parcului până la sfârșitul anului 2023. Proiectarea zonelor de intrare a fost modificată, de asemenea, pentru a ușura fluxul de călători și a ajuta la menținerea punctualității pe Wien S-Bahn Servicii.

La fel ca cele 24 de unități comandate în anul 2019, lotul final va avea facilități pentru conversia la tehnologia hibridă a bateriei, permițând operarea fără emisii pe linii neelectrificate.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj