Operatorul italian Lombardia FNM și Hitachi semnează un acord-cadru pentru rame electrice

csm_tn_it-fmn-dmu-hitachi-doubledeck-impression_3b09323ccbITALIA: Un acord-cadru de opt ani pentru furnizarea între 50 și 120 de rame electrice (EMU) de mare capacitate etajate, a fost semnat de Hitachi Rail Italia și operatorul regional Lombardia FNM pe 12 septembrie. Acordul urmează unei invitații la licitație emisă în 2017. Există o comandă fermă pentru inițial 30 de EMU cu patru vagoane, cu o valoare de 7,9 milioane de euro fiecare, prima EMU fiind livrată în termen de 20 de luni, iar FNM s-a angajat să comande un minim de 20  EMU cu cinci vagoane prețuri de câte 9,3 milioane de euro. Există o opțiune pentru Hitachi de a furniza servicii de întreținere timp de trei ani.

EMU-urile de 3 kV cc la linia de contact, vor avea iluminare cu LED-uri, prize de putere,
wi-fi, zone de biciclete cu prize pentru reîncărcarea bicicletelor electrice și două toalete per unitate. Unitățile mai scurte vor avea o capacitate de 466 locuri și 449 de pasageri în picioare, trenurile mai lungi având 598 de locuri și un spațiu pentru 575 de pasageri în picioare.

EMU-rile vor avea o viteză maximă de 160 km/h și vor fi echipate cu ETCS, contoare de energie, numărătoare pentru pasageri, camere video frontale și laterale, diagnostic la distanță și echipamente de detectare a comportamentului anormal al EMU.

Prelucrare si foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj