Ouigo va conecta centrele din Paris și Lyon din iunie 2020

27491_frsncfouigolgvchmasse_629687FRANȚA: SNCF va lansa serviciile low cost de mare viteză Ouigo între centrele orașelor Paris și Lyon în iunie 2020. Până acum, pasagerii Ouigo dintre cele două orașe au fost obligați să utilizeze trenuri care pleacă sau ajung în afara centrului orașelor Paris sau Lyon.

De la 1 iunie 2020 vor exista trei trenuri Ouigo pe zi în fiecare direcție între Paris Gare de Lyon și Lyon Perrache, trenurile trecând și pe la Lyon Part-Dieu. Serviciile spre sud vor pleca la orele 06.26, 12.30 și 18.35 cu un timp de călătorie de 1 h 56 min către Part-Dieu și 2 h 9 min până la Perrache. Trenurile de retur vor pleca de la Perrache la orele 09.17, 15.35 și 21.21. Rezervările se vor deschide în martie pentru tarife începând cu 16 EUOR pe călătorie.

În plus, SNCF va derula trei servicii dus-întors pe zi între Marne-la-Vallée și Lyon Saint-Exupéry și Lyon Part-Dieu și două călătorii dus-întors pe zi între Aeroportul Roissy-Charles-De-Gaulle și Lyon Saint-Exupéry și Lyon Part-Dieu.

SNCF a anunțat, de asemenea, servicii suplimentare Ouigo în 2020, de la Paris Gare de Lyon la și de la Nîmes-Pont du Gard și Montpellier-Sud de Franța, stația de pe calea ocolitoare de mare viteză Nîmes – Montpellier și către Nîmes și Montpellier Saint-Roch, statia centrală a orașului.

Operatorul afirmă că în anul 2020, Ouigo va reprezenta „aproape 20% din traficul de mare viteză”, cu 24,8 milioane de călătorii preconizate și 65 de servicii zilnice. Vorbind cu mass-media locală la începutul lunii octombrie, Rachel Picard, directorul general al Voyages SNCF, a declarat că serviciile suplimentare Paris – Lyon ar putea adăuga 1,5 milioane de călători pe an la clientela Ouigo.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj