Peste două sute de feroviari şi zece drezine pantograf acționează pe calea ferată în sud-vestul ţării

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că echipele de intervenție acționează încă din cursul nopții pe raza regionalelor Craiova și Timișoara pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Peste 200 de feroviari și 10 drezine pantograf acționează și la această oră la intrările în stații, în stații și pe secțiile de cale ferată unde circulație este încă întreruptă din cauza copacilor care au rupt firele de contact și s-au prăbușit pe calea ferată.

Drezinele pantograf acționează în acest moment (n.a. au acționat) pe intervalele Vărădia – Săvârșin, Bărbătești – Musculești, Copăcioasa – Lunca Budieni, Valea Sadului – Livezeni și Caransebeș – Lugoj pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact și repunerea sub tensiune.

cfr iarna 2018_1 cfr iarna 2018_2 cfr iarna 2018_3 cfr iarna 2018_4 cfr iarna 2018_5 cfr iarna 2018_6 cfr iarna 2018_7 cfr iarna 2018_8 cfr iarna 2018_9 cfr iarna 2018_10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În intervalul orar necesar operațiunilor de verificare și intervenție, traficul feroviar pe distanțele respective a fost oprit pentru a permite accesul și intervenția drezinelor și a personalului specializat, trenurile care circulau pe traseele respective fiind oprite în alte stații de pe traseu.

Trenuri afectate: IR 1696/1695 Timișoara Nord – București Nord (retur), IR 1692 Timișoara Nord – București, IR 1822/1821 Arad – București Nord (retur), tren 347-2 Curtici – București Nord, tren 472-1 București Nord – Curtici și tren 472-2 Curtici – București Nord.

În continuare, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secțiile de cale ferată de pe raza județelor aflate sub incidența celor două coduri de vreme nefavorabilă, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni operativ cu personal și utilaje, astfel încât să menținem operațional traficul pe toate magistralele.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova, Iași și Timișoara pe CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajații feroviari au ca principal scop circulația trenurilor în condiții de siguranță.

Comunicat CNCF „CFR” SA

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj