Primul tren intercity Stadler pentru operatorul Greater Anglia a intrat în serviciu

gbgreaterangliaclass745stadlerintercitytrainsetatlondonliverpoolstreetMarea Britanie: Primul dintre trenurile intercity Clasa 745/0 Flirt pe care Stadler le furnizează pentru traseul liniei principale Norwich – London Liverpool Street al operatorului Greater Anglia a intrat în serviciu la 8 ianuarie. Toate cele 10 trenuri sunt așteptate să intre în serviciu până la jumătatea lunii aprilie.

Trenul electric Clasa 745/0 cu 12 vagoane alimentat de la rețeaua de contact de 25 kV 50 Hz are 757 locuri în două clase, vagoanele fiind dotate cu mufe USB, wi-fi, aer condiționat și cafe-bar.

La fel ca unitățile electro-diesel regionale și ramele electrice-urile pentru serviciile aeroportului Stansted pe care Stadler le furnizează operatorului Greater Anglia sub același contract, trenurile intercity au caracteristici de accesibilitate, incluzând podea coborâtă față de vehiculele mai vechi și o treaptă retractabilăa la fiecare ușă pentru a compensa distanța dintre tren și peron.

Comanda în valoare de 600 de milioane lire sterline pentru Stadler pentru a furniza un număr total de 378 rame pentru franciza East Anglia a fost semnată de Abellio Marea Britanie și compania de leasing Rock Rail în 4 octombrie 2016. Acesta este finanțat de societatea comună Rock Rail East Anglia între Rock Rail, Aberdeen Standard Investments și GLIL Infrastructure.

“Ne bucurăm foarte mult că am adus unul dintre noile noastre trenuri intercity în serviciul de călători”, a declarat Ian McConnell, directorul de franciză și program al operatorului, când trenul intercity a intrat în serviciu. „Luna trecută a fost dificilă pentru clienții noștri, datorită problemelor de semnalizare ale liniilor noastre secundare din mediul rural care au provocat o întrerupere mare și, de asemenea, au întârziat lansarea noilor noastre trenurilor. Facem toate eforturile pentru a îmbunătăți serviciile noastre – și primul tren intercity mai lung a intrat în serviciu cu toate facilitățile pe care clienții așteptați vor începe să facă diferența”.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj