Proiect de LEGE privind acceptarea amendamentelor la Convenția privind transporturile internaţionale feroviare (COTIF)

Logo_MTMinisterul Transporturilor a publicat pe 05.04.2019 „Proiect de LEGE privind acceptarea amendamentelor la Convenția privind transporturile internaţionale feroviare (COTIF) din 9 mai 1980, semnată la Berna și la anexele D (CUV), F (APTU) și G (ATMF), astfel cum au fost adoptate la cea de-a 12-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Interguvernamentale privind transporturile internaționale feroviare (OTIF), desfășurată la Berna în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2015”.  Data limită pentru primirea de propuneri/observații este 16.04.2019.

Acceptarea amendamentelor aduse Convenției privind transporturile internaționale feroviare (COTIF) din 9 mai 1980, semnată la Berna și anexelor D (CUV), F (APTU) și G (ATMF), astfel cum au fost adoptate la cea de-a 12-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Interguvernamentale privind transporturile internaționale feroviare (OTIF), desfășurată la Berna în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2015, în conformitate cu anexele 1-4 care fac parte integrantă din prezenta lege.

Proiectul de lege prevede: ”Articol unic – Se acceptă amendamentele aduse Convenției privind transporturile internaționale feroviare (COTIF) din 9 mai 1980, semnată la Berna și anexelor D (CUV), F (APTU) și G (ATMF), astfel cum au fost adoptate la cea de-a 12-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Interguvernamentale privind transporturile internaționale feroviare (OTIF), desfășurată la Berna în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2015, în conformitate cu anexele 1-4 care fac parte integrantă din prezenta lege. Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.

Puteți descărca de pe pagina web a MT instrumentul de motivare, iar anexele 2, 1, 3, 4 ale proiectului de lege le puteți vizualiza aici

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj