Rame electrice tip Desiro Mainline comandate pentru Mecklenburg-Vorpommern

desiromlimpression_Alpha_TrainGERMANIA: Alpha Trains a comandat șapte rame electrice Siemens Mobility Desiro Mainline pe care le va închiria către Ostdeutsche Eisenbahn.

Ramele electrice vor fi utilizate în serviciile regionale Ostseeküste-Ost RE9 Rostock – Stralsund – Binz / Sassnitz și RE10 Rostock – Stralsund – Züssow, care sunt operate de ODEG în cadrul unui contract pe doi ani, atribuit direct cu autoritatea de transport Mecklenburg-Vorpommern VMV care a început pe 15 decembrie.

ODEG utiliza inițial șase rame electrice Desiro ML Cityjet închiriate de la căile ferate federale austriece până la sosirea noilor sale rame electrice în primăvara anului 2020.

Pentru a facilita această livrare rapidă, ramele electrice recent comandate vor fi furnizate inițial din fabrica Krefeld de la Siemens ca unități cu trei vagoane. Se va adăuga apoi, după livrare, un al patrulea vagon pentru a crește capacitatea.

Anunțând comanda pe 6 decembrie, directorul general ODEG, Arnulf Schuchmann, a declarat că Desiro ML oferă „tehnologie solidă”, performanțe bune și un „concept de conducere foarte bine gândit în cabina de conducere”.

De asemenea, ODEG încearcă să recruteze mecanic deja experimentați sau caută să îi califice.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj