Ramele elctrice ICE1 vor fi echipate cu cel mai recent sistem ETCS

tn_de-db-ice1-berlin-hbf_alstom-etcsGERMANIA: Deutsche Bahn a atribuit firmei Alstom un contract pentru echiparea a 19 rame electrice ICE1 de mare viteză cu echipamente de bord ETCS, compatibile cu nivelul de bază 3, până în septembrie 2021.

Cele 19 rame electrice ICE1 care operează în Elveția au fost primele echipamente ETCS, fiind echipate în 2007 la un cost de 34 milioane SFR, care a fost finanțat de guvernul elvețian, astfel încât trenurile să poată utiliza ETCS pe liniile noi din țara respectivă.

Contractul de 10 milioane de euro, anunțat pe 12 februarie, este o opțiune pentru un acord de 23 de milioane de euro anunțat în anul 2014 pentru Alstom care va echipa 40 de rame electrice ICE1 cu ETCS pentru operarea pe coridorul de mare viteză care leagă Berlinul, Leipzig / Halle, Nürnberg și München.

„Suntem încântați că Deutsche Bahn a acordat din nou un vot de încredere în Alstom pentru această modernizare complexă”, a declarat dr. Joerg Nikutta, directorul general al Alstom pentru Germania și Austria. “Acesta este un pas suplimentar pe care face Germania să se includă pentru calea ferată digitală și garantează Deutsche Bahn un parc de rame electrice ICE uniform și flexibil.”Proiectul va implica fabricile Alstom din Berlin, Braunschweig (proiectare și management de proiect), Charleroi (dezvoltare de produse, validare și asamblare) și Lyon (fabricație de componente).Modificarea vehiculelor va fi efectuată la atelierul ICE Hamburg-Eidelstedt.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj