Ramele Stadler Flirts în Azerbaidjan

flirt_dmu_stadlerAZERBAIJAN: Compania feroviară națională ADY a comandat la firma Stadler 10 rame formate din cinci vagoane tip Flirt. Contractul de 115 milioane EURO anunțat pe 27 noiembrie include și piese de schimb și echipamente pentru depou.

Primele patru rame care vor fi livrate, începând din anul 2022, vor fi rame diesel (DMU) pentru servicii interurbane. Acestea vor include un modul de putere cu patru motoare diesel, ceea ce aduce lungimea ramelor la 106,8 m. Acestea vor avea 271 de locuri în două clase, precum și un bufet.

DMU-urile sunt livrate mai întâi pentru a putea fi utilizate în timpul conversiei electrificării liniilor principale din Azerbaidjan de la 3 kV cc la 25 kV ca. Restul de șase rame vor fi electrice de 93 m lungime, dintre care trei vor fi utilizate pentru servicii interurbane. Acestea vor avea 236 locuri, iar celelalte trei trenuri vor opera pe servicii regionale și suburbane având 255 locuri. Toate ramele de ecartament 1.520 mm vor avea 3.480 mm lățime și 4,6 m înălțime.

Aceasta nu este prima comandă la Stadler de la ADY. În anul 2014, operatorul a comandat vagoane de dormit pentru servicii internaționale, iar în anii 2015 și 2018 Stadler a câștigat, de asemenea, două contracte pentru ramele etajate tip Kiss.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj