Reloc SA câștigă contractul pentru reparația unor locomotive CFR Călători

CFR-SA-atribuie-lucrari-de-intretinere-a-tronsonului-Bucuresti-LehliuOperatorul național de transport feroviar de călători a atribuit companiei Reloc SA trei contracte pentru furnizarea de servicii de reparație planificată tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM și alte servicii de reparații constatate în prezența Recepției CFR pe fluxul de reparație tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM. Va fi încheiat și un acord-cadru. Subcontractarea nu este posibilă.

Finanțarea va fi asigurată de către CFR Călători din surse proprii.

Potrivit anunțului de atribuire, pentru contractul-cadru se estimează o valoare cuprinsă între 6, 75 milioane lei și 37,27 milioane lei.

Pentru primul contract subsecvent, privind reparație planificată tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM, suma estimată este de 8,07 milioane lei.

Cel de-al doilea contract subsecvent, pentru servicii de reparații constatate în prezența Recepției CFR Călători pe fluxul tehnologic de reparații tip RR la locomotivele electrice 5100KW TSAM, are o valoare estimată la 82,76 mii lei.

Prelucrare după clubferoviar.ro

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj