Renfe și Leo Express se vor extinde împreună în Europa Centrală

Acordul întărește alianța dintre operatorul spaniel Renfe și operatorul ceh Leo Express și explorează noi oportunități de afaceri pentru a-și extinde activitatea în Europa Centrală, atât în servicii comerciale, cât și în licitații de servicii publice, cu scopul de a-și crește afacerea cu până la 80%.

Pentru Renfe, acest parteneriat reprezintă o oportunitate cheie de a deschide noi afaceri, prin facilitarea accesului pe piețele în care Leo are deja licență de a opera: Germania, Polonia, Cehia și Slovacia.

Leo Express este principalul partener european al Renfe. În 2021, Renfe a achiziționat 50% din capitalul acestui operator privat ceh, care a început să opereze în țara sa în 2012. De atunci, Leo Express și-a extins serviciile în țări învecinate precum Slovacia și Polonia și are, de asemenea, experiență operațională în Germania.

Acest acord face parte din strategia de internaționalizare a Renfe. Compania spaniolă urmărește să-și extindă activitatea în Uniunea Europeană ca operator, consilier și consultant, afirmându-și poziția de companie lider în sector.

Prelucrare și foto după Via Libre

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj