S.C. RELOC S.A. Craiova a primit premiul AGIR 2017

20180914_premiile agirCu ocazia Zilei Inginerului din România, la 14 septembrie Asociația Generală a Inginerilor din România a acordat premiile AGIR pentru realizari tehnice deosebite in anul 2017. La sectiunea Ingineria Transporturilor a fost premiată firma S.C. RELOC S.A. Craiova pentru “Utilaj de cale ferată-șosea pentru serviciul de amnevră (LOCOTRACTOR) LT-REL-10”

Prototipul locotractorului denumit LT-REL-10 – BATRACK a fost realizat în anul 2016 și a fost omologat de către Autoritatea Feroviară Română în anul 2017.

RelocLocotractorul dezvoltat în Craiova se adapteaza perfect la nevoile utilizatorilor cu acces la liniile de cale ferata putand fi utilizat pentru actiunile cele mai complicate in depouri, mine, porturi, aeroporturi, combinate siderurgice, metrou, triaje, tractarea tramvaielor, etc.

 BATRACK este, practic, cel mai versatil dispozitiv de manevra din lume.

Avantajele locotractorului BATRACK, față de locomotivele LDH de manevră, sunt evidente pentru orice operator care dorește să efectueze activitate de manevră mai eficient, mai ieftin și mai sigur:

  • Nu necesita operator de inalta calificare, este usor de transportat, iar timpul pentru efectuarea reviziilor este unul redus.
  • Este prietenos cu mediul inconjurator, fiind complet nepoluant cu zero emisii CO2, noxe și zgomot. Utilizarea bateriilor face ca și consumul de combustibil fosil să fie zero!
  • Este echipat cu un sistem de control de la distanță de inalta performanta, are un interval de cel puțin 10 ore de funcționare cu baterii complet încărcate, blocul de baterii putand fi schimbat foarte rapid.
  • Este  prevazut cu un sistem dual de rulare, metal – metal si cauciuc – metal, care permite o  larga utilizare a lui atat pe calea ferata cat si pe calea rutiera, avand astfel si un coeficient de aderenta ridicat fata de aderenta conventionala de tip fier – fier.
  • Are costuri de investitie si operationale semnificativ reduse datorita timpului redus de manipulare, consumului redus de energie si a numarului de persoane utilizate pentru operatiunile de cuplare – decuplare

Brosura locotractorului se poate accesa la locotractor

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj