SAFER – LC: Soluţii inovatoare pentru mai multă siguranță la trecerile la nivel

SAFER-LC participanti la proiectSAFER – LC este un proiect european de cercetare încearcă posibilităţi de optimizare a amenajării şi managementului la trecerile la nivel.

În sistemul de mare siguranţă “Cale ferată” intersecţiile cu traficul rutier se impun drept puncte cu risc ridicat. Proiectul european SAFER – LC ţinteşte în direcţia identificării cauzelor accidentelor şi de identificare a unor măsuri pentru ridicarea siguranţei la trecerile la nivel. Astfel au fost puse sub lupă imaginea fizică vizibilă a trecerii la nivel, sistemele de semnalizare şi bariere existente şi posibilităţile tehnice de digitalizare şi cuprindere în rețele cât şi structurile şi procesele în care sunt angrenate traficul feroviar şi rutier.

Articolul ” SAFER – LC: Soluţii inovatoare pentru mai multă siguranță la TN Un proiect european de cercetare încearcă posibilităţi de optimizare a amenajării şi managementului la trecerile la nivel (TN)” tradus de Dipl. Ing. Dan Fulea, Președintele Filialei AIFR Brașov, din revista E I – Der Eisenbahn Ingenieur (Inginerul feroviar) nr. 1 / 2018 – pg 26 – 29, poate fi accesat aici.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj