Siemens Mobility: acord-cadru cu Railpool pentru livrare până la 250 locomotive

Railpool, una dintre cele mai importante companii de închiriere de vehicule feroviare din Europa, și Siemens Mobility au încheiat un acord-cadru pentru livrarea a până la 250 de locomotive. Odată cu semnarea contractului, au fost imediat contratate 70 de locomotive Vectron. Apelul inițial include 24 de locomotive multisistem pentru utilizare în rețelele c.a. și c.c., precum și 46 de locomotive pentru c.a.. Cu această comandă, parcul Vectron al Railpool va crește la un total de 228 de locomotive. Acordul-cadru include variante Vectron care pot opera în până la 16 țări și pe diferite coridoare feroviare europene (nord-sud și est-vest).

Locomotivele pentru Railpool au o putere de 6,4 megawați și, în funcție de variantă, pot atinge o viteză maximă de până la 230 km/h. De asemenea, sunt echipate cu sistemele naționale de protecție a trenurilor necesare, precum și cu Sistemul european de control al trenurilor.

Inclusiv acest prim apel, Siemens Mobility a vândut peste 2.400 de locomotive din familia Vectron către 96 de clienți din 16 țări. Până în prezent, parcul a parcurs peste 900 de milioane de kilometri. Locomotivele cu platformă Vectron sunt omologate pentru funcționare în 20 de țări europene.

Prelucrare și foto după Siemens Mobility

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj