Siemens Mobility și Cargounit accord de livrare până la 100 de locomotive

Cargonit, cea mai mare companie independentă de leasing de locomotive din Polonia, a semnat un acord cu Siemens Mobility pentru achiziționarea a 90 de locomotive Vectron MS, dintre care 30 au fost imediat solicitate. În plus, a fost semnat un al doilea contract pentru livrarea a zece locomotive Smartron. Primele livrări sunt planificate pentru 2025. Colaborarea Siemens Mobility și Cargounit datează din 2018, când a fost achiziționată o singură locomotivă Vectron MS. Cargonit este cel mai mare client pentru locomotivele Siemens Mobility din Polonia. Cu această nouă comandă, compania va avea în parcul său un total de 66 de locomotive Vectron și 18 locomotive Smartron.

Locomotivele Vectron MS comandate au o putere de 6,4 MW în ca și 6,0 MW în cc și vor fi echipate cu un sistem ETCS care respectă specificațiile actuale Baseline 3. Planurile prevăd ca noile locomotive Vectron MS ale Cargounit să opereze în Polonia, Germania, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Țările de Jos, România, Slovenia, Croația, Serbia, Italia, Bulgaria și Belgia. Locomotivele Smartron vor funcționa în Germania, Bulgaria sau România (sublinieri AIFR).

Până în prezent, Siemens Mobility a vândut peste 2.400 de locomotive din familia Vectron către 97 de clienți din 16 țări. Locomotivele Vectron sunt omologate pentru funcționare în 20 de țări europene.

Prelucrare și foto după Siemens Mobility

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj