Siemens Mobility și ELL au semnat un acord-cadru pentru achiziționarea a 200 locomotive Vectron

European Locomotive Leasing Group (ELL), cu sediul la Viena și München, și Siemens Mobility au semnat un acord-cadru pentru livrarea a până la 200 de locomotive Vectron suplimentare. Concret, locomotivele vor fi furnizate în diverse variante de sistem de alimentare pentru a fi utilizate atât în serviciul de călători, cât și în cel de marfă. Șaizeci de locomotive au fost comandate inițial și vor fi livrate succesiv începând cu 2025.

Acest al patrulea acord-cadru între ELL și Siemens Mobility consolidează și mai mult parteneriatul puternic și de lungă durată dintre cele două companii. Până în 2027, ELL va avea cel puțin 301 de locomotive Siemens Vectron în serviciu și, astfel, va opera cel mai mare parc Vectron din Europa. Pe termen mediu, noul acord oferă ELL posibilitatea de a-și mări parcul Vectron la peste 400 de locomotive.

În acordul-cadru, ELL asigură achiziționarea unei game largi de locomotive cu mai multe sisteme, inclusiv Vectron Dual Mode. Comandând pachete opționale, ELL poate echipa cu precizie locomotivele pentru a îndeplini cerințele și aplicațiile specifice și pentru serviciu în zone speciale. S-a convenit, de asemenea, că Siemens Mobility va sprijini activ ELL pentru a-și consolida în continuare competența în ceea ce privește exploatarea și întreținerea vehiculelor.

De la prima livrare în 2012, peste 2.200 de locomotive din familia Vectron au fost vândute către 95 de clienți, iar parcul a parcurs un total de peste 850 de milioane de kilometri. Locomotivele sunt în prezent omologate pentru exploatare în 20 de țări europene. Vectron și variantele sale diferit echipate sunt construite în uzina Siemens Mobility din München-Allach.

Prelucrare ți foto după Siemen Mobility

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj