Siemens Mobility va investi 115 milioane de euro într-o fabrică de ultimă generație din Chippenham, Marea Britanie

Siemens Mobility investește 115 milioane de euro pentru a înființa un centru de ultimă generație de producție de infrastructură feroviară, inginerie digitală și cercetare și dezvoltare (R&D) în Chippenham, Marea Britanie. Această investiție evidențiază angajamentul față de inovare, durabilitate, excelență și satisfacerea cererii tot mai mari de infrastructură feroviară în Marea Britanie și în întreaga lume. Noua unitate, prevăzută să înlocuiască fabrica existentă în 2026, va fi vitală pentru viitoarele proiecte ale Siemens Mobility în tehnologia feroviară, oferind un loc eficient pentru a construi următoarea generație de sisteme de control și semnalizare feroviară convențională și digitală pentru Marea Britanie. Tranziția, inclusiv transferul întregului personal local, însumând aproximativ 800, nu va provoca nicio întrerupere a producției.

„Acest nou angajament al Siemens este un mare impuls pentru sectorul de producție de clasă mondială al Marii Britanii și arată că planul nostru ca Marea Britanie să fie cel mai bun loc pentru a investi și a dezvolta o afacere funcționează”, spune Jeremy Hunt, Cancelarul de Finanțe. tehnologia digitală va îmbunătăți siguranța, fiabilitatea și conectivitatea căilor ferate noastre și va genera oportunități durabile în locuri de muncă și exporturi mai bine plătite – ca parte a planului nostru de creștere a economiei noastre.”

„Siemens Mobility a transformat calea ferată, călătoriile și transportul în Marea Britanie de peste un secol. Suntem pionieri în tehnologia de semnalizare digitală, oferim soluții de servicii de vârf și fiecare al patrulea tren de călători din Marea Britanie este de la Siemens Mobility. Echipa noastră dedicată, formată din 5.500 de angajați din Marea Britanie, se angajează să furnizeze soluții de transport de înaltă calitate, în Marea Britanie, pentru Marea Britanie”, a declarat Karl Blaim, Managing Director și Chief Financial Officer al Siemens Mobility. „Această nouă investiție de 115 milioane de euro subliniază angajamentul nostru neclintit față de Chippenham și Marea Britanie. Se bazează pe investițiile noastre semnificative într-o unitate de producție a trenurilor de ultimă generație și într-un sat feroviar din Goole, solidificând și mai mult angajamentul nostru pe termen lung față de progresul industriei feroviare din Marea Britanie.”

Noul site Chippenham al Siemens Mobility Noul site Chippenham al Siemens Mobility, situat la sud de Langley Park din SouthPoint Business Park, va avea un birou construit la cel mai înalt standard BREEAM „Excelent”. Zonele de producție și depozite vor îndeplini criterii stricte de durabilitate, evaluate în diferite categorii, inclusiv energie, apă, deșeuri, sănătate, bunăstare sau materiale. Acest lucru promovează structuri care sunt mai durabile și mai benefice pentru societate și mediu.

Fabrica este construită cu cele mai recente standarde pentru o producție extrem de eficientă, în timp ce birourile sunt proiectate pentru a oferi un mediu de lucru modern și primitor pentru a permite o mai bună colaborare și inovare pentru calea ferată din Marea Britanie. Interiorul va fi modelat pentru a ține cont de „noua normalitate” cu multe spații deschise și de colaborare și întâlnire, facilități mai bune, zone de relaxare și tehnologie îmbunătățită. Situl, conceput pentru a se integra cu împrejurimile sale, va fi supus unei evaluări ecologice care vizează o creștere netă de 10% a biodiversității prin plantarea de plante native și crearea de habitate sălbatice.

Moștenirea excelenței: Siemens Mobility în Chippenham Fabrica Siemens Mobility Chippenham a fost un centru de inovare de peste un secol, depășind granițele tehnologiei feroviare și având un impact de durată asupra proiectelor la nivel global. Inovațiile cheie includ tehnologia de semnalizare digitală pentru liniile Elizabeth, Victoria și Central, interblocări bazate pe computer pentru programul digital East Coast, tehnologia modulară pentru conexiuni îmbunătățite pe coasta Țării Galilor de Nord, dezvoltarea releelor pentru semnalizarea feroviară sau a fi în frunte. de livrare a primelor sisteme centralizate de control al traficului din Marea Britanie. Aceste inovații au avut ca rezultat reduceri semnificative ale costurilor din industrie, o siguranță îmbunătățită și o eficiență sporită.

Actuala fabrică Siemens Mobility din Chippenham are o istorie bogată, datând de la înființarea sa de către contractorul de semnalizare Evans O’Donnell în 1897. De-a lungul anilor, a trecut prin diferite tranziții, inclusiv a fost achiziționată de Westinghouse Brake & Signaling Company, înainte de a deveni parte integrantă. a rețelei globale Siemens de unități de producție a infrastructurii feroviare în 2013. Siemens Mobility, lider global în soluții inteligente de transport, a fost în fruntea tehnologiei feroviare de peste 175 de ani.

Sursa: Siemens

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj