Siemens și Alstom au modificat măsurile corective

TGV-ICECompaniile Siemens și Alstom au decis să modifice măsurile corective propuse în data de 12 decembrie 2018 Comisiei Europene, pentru a răspunde preocupărilor generate de feedback-ul analizelor de piață. Aceste măsuri păstrează valoarea industrială și economică a tranzacției – ordinul de mărime al vânzărilor comunicat anterior (aprox. 4% din vânzările entității combinate) rămânând neschimbat.

„Cu toate acestea, nu avem certitudinea ca aceste masuri corective vor fi suficiente pentru a elimina preocupările Comisiei”, au declarat cele doua companii.

Decizia Comisiei este așteptată pana pe 18 februarie 2019.

Masurile corective înaintate în decembrie fac referire cu precădere la activitățile de semnalizare și material rulant.

In septembrie 2017, cele două companii au semnat un Memorandum de Înțelegere pentru a combina divizia de transport a Siemens, inclusiv divizia de tracțiune feroviară, cu Alstom. în martie 2018, Siemens și Alstom au semnat un Acord de Combinare a Activităților care stabilește termenii și condițiile asupra cărora cele două companii au căzut de acord.

Entitatea rezultată în urma tranzacției va beneficia de comenzi înregistrate anterior în valoare de 61,2 miliarde de euro și de venituri în valoare de 15,3 miliarde de euro.

Preluare de pe pagina web clubferoviar.ro

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj