Şine fără balast rezistente cu noul sistem de interfaţă comună Pandrol

Pandrol a anunțat lansarea Sistemului de interfață comună; o nouă soluție concepută pentru o cale fără balast rezistentă în timp.

Sistemul de interfață comună, așa cum sugerează și numele, oferă un punct de conectare comun pentru o gamă de ansambluri de prindere directe și indirecte diferite. O bază comună găzduiește trei elemente de fixare diferite: FCA, DFC și Vanguard. Ca urmare, atunci când cerințele de atenuare a zgomotului și vibrațiilor diferă de-a lungul unei porțiuni de cale sau se schimbă în viitor, în loc să fie nevoie să se modifice sau să se înlocuiască întreaga cale, sistemul de fixare poate fi pur și simplu schimbat.

Un set standard de componente este montat în traverse sau în placa de beton prefabricat pentru a crea amprenta interfeței comune pentru a găzdui oricare dintre sistemele de fixare a interfeței comune Pandrol.

Se realizează economii financiare semnificative și minimizarea întreruperii rețelei feroviare prin înlocuirea numai a sistemului de prindere, în locul întregii linii, cost redus al sculelor din fabrica de traverse sau plăci.

Sistemul de interfață comună oferă toate avantajele unui sistem cu plăci de bază cu rezistență dublă în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea și durabilitatea.

Prelucrare și foto după Pandrol

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj